Bare god mat - hver dag

La maten være din venn 

Ingvild Rosenkilde Andreassen

    Sertifisert WildFit Coach

"Opp Med Hodet " er mitt bidrag til å gjøre hverdagen litt lettere - gjennom å lære folk hvordan man kan implementere systemer som ikke går på viljestyrke, men ren mental styrke - alle kan lære det - vi kaller det WildFit.

Jeg tror på at vi alle kan oppnå store helsegevinster ved å forstå hvordan hjernen og kroppen vår påvirkes av det vi spiser og drikker - det ligger et enormt potensiale i å ta små grep som fører til virkelig  store endringer i egen helse, både mentalt og fysisk. 

Jeg har selv vært gjennom en spennende reise med Eric Edmeades og hundrevis av andre deltakere gjennom hans WildFit program og nå inviterer jeg deg til å starte på din egen fantastiske oppdagelsesreise.

Wildfit programmet vil gjøre deg sterkere, sunnere, gladere og mer matsmart i løpet av kort tid.

Dette er mitt løfte til deg:
"Det finnes ingen grunn til å henge med hodet fordi maten har tatt litt overhånd i hverdagen -  det er ikke din skyld og jeg kan vise deg hvorfor ting har blitt som de er og hvordan det  kan endres med enkle grep og litt fokusert innsats"

Mitt motto: Vær deg selv! - hvis du ikke er Wonder Woman - da må du være Wonder Woman!